INFO

Mijn naam is Tamar Ramishvili en ik ben een freelance grafisch ontwerper & fotograaf uit Antwerpen met meer dan 8 jaar ervaring.

Ik werk thuis, maar ook als freelancer bij u in de zaak! Hebt u het druk? Dan verzorg ik alles tot de drukwerkbegeleiding op het einde van de rit.

WIE

 

“In 2000 kwam ik naar Antwerpen vanuit Georgië.

De realiteit was echter hard, je kent niemand en stilaan begin je te cocoonen.

Mijn redding waren twee lieve Antwerpse dames die mij wakker schudden en mij de mogelijkheden toonden die Antwerpen biedt. Ze hielpen mij door het administratieve labyrint zodat ik mijn opleiding kunstacademie die ik in Georgië had gevolgd, hier kon vervolmaken. 

De beroemde Antwerpse Koninklijke Academie voor schone kunsten was voor mij een openbaring:  hoog niveau van studie, vriendelijke leraren, medestudenten die mij appreciëren, hier heb ik mijn talent verder kunnen ontwikkelen...”

OPLEIDINGEN

2007- 2011 Grafisch ontwerp aan Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen. Diploma-Master

2006-2007 Instituut Sint-Maria. Diploma van secundair onderwijs.

Onderwijsvorm:

beroepssecundair onderwijs. Studierichting: Plastische kunsten

1997-1999 Academy Art -Georgia.

(vrij grafiek)

1994-1997 Universiteit bij de nationale academie van Georgie.

Diploma-Bachelor.

specialiteit: modevormgever

1983-1994 Middelbare school te Tbilisi (Georgië)

Mijn klanten kennen me als een creatieve vormgeefster, die zeer klantgericht en communicatief is. Persoonlijk contact en goed overleg met mijn klanten is voor mij de basis voor een geslaagd resultaat. Mijn kracht is dat ik me snel kan verplaatsen in de wensen van de klant en deze wensen vertaal naar kwalitatieve hoogwaardige ontwerpen. Creatieve uitdagingen vind ik leuk.

 

Door de combinatie van grafisch ontwerp, illustratie en fotografie, kom ik tot originele concepten, prikkelende ontwerpen en creatieve oplossingen voor zowel kleine als grote opdrachtgevers.

Dankzij mijn ervaring pak ik efficiënt de branding van uw onderneming aan.

Logo, brochures, catalogi, magazine, flyer, poster, visitekaartjes… Ik help u graag verder – vanaf nul, of op basis van uw bestaande huisstijl.

TAMAR-GRAPHICS

FREELANCE

GRAPHIC DESIGNER & PHOTOGRAPHER

 

info@tamar-graphics.com

www.tamar-graphics.com

T: 0032 (0) 484 02 73 11