FOTOGRAFIE

INTERIEUR

 

Tamar verzorgt op professionele wijze uw bedrijfsreportage. Of het nu een foto is van uw personeel

of juist losse profielfoto’s, ik kan deze op de locatie van uw keuze maken.

Ook het maken van sfeerfoto’s van de situatie op de werkvloer behoort tot de mogelijkheden.

Uw website wordt overzichtelijker en betrouwbaarder en sluit feilloos aan op uw huisstijl.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

 

Creatieve, moderne trouwfotografie met gevoel voor humor en oog voor detail.

Stuur me vrijblijvend een e-mail met al jullie vragen of om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie huwelijksdag, graag met vermelding van waar jullie huwelijk doorgaat!

COMMUNIE

Binnenkort doet uw zoon of dochter zijn of haar eerste communie of plechtige communie. Op deze feestelijke dag mogen de communiefoto's zeker niet ontbreken.

KIDS

Niets zo leuk als een goede foto van je kind!

Deze foto’s wil je gewoon heel groot op je muur hangen!

 

Alle foto's zijn gemaakt met natuurlijk licht, dus zonder flitsers of lampen. Bij kinderen werk ik het liefst in de buitenlucht, dat geeft de foto's een frisse en natuurlijke uitstraling.

Fotoreportage tijdens de interview met Tanguy Ottomer

voor ANTWERP NONAME MAGAZINE - editie 2016

www.nonamemagazine.be

Fotograaf tijdschrift Eventfotograaf Bedrijfsfotograaf Fotograaf feest Foodfotograaf Interieurfotograaf Galafotograaf Reclamefotograaf Documentaire fotograaf Hondenfotograaf Paardenfotograaf Dierenfotograaf Huisdierenfotograaf Glamour fotograaf Fotograaf aan huis Architectuurfotograaf Culinair fotograaf Fashion fotograaf Woning fotograaf Fotograaf Tarieven Immo fotograaf Sportfotograaf Persfotograaf Productfotograaf

Tamar Ramishvili “TAMAR-GRAPHICS” heeft het recht de foto’s te publiceren voor persoonlijke, promotionele doeleinden. Ook voor tentoonstellingen en/of foto wedstrijden en publicaties in print en op het internet. Indien het model geen toelating verstrekt tot dit recht moet, binnen 8 werkdagen na afloop van de fotosessie, de fotograaf hiervan op de hoogte gesteld worden via email.

De geleverde foto’s blijven eigendom van Tamar Ramishvili “Tamar-Graphics”.

Tamar Ramishvili “TAMAR-GRAPHICS” is te allen tijde gerechtigd om het foto te signeren en/of zijn naam te laten vermelden in het colofon van een publicatie of op een aankondiging of titelrol. Zonder voorafgaande toestemming van Tamar Ramishvili “TAMAR-GRAPHICS” is het de opdrachtgever niet toegestaan het werk zonder vermelding van de naam van Tamar Ramishvili “TAMAR-GRAPHICS” openbaar te maken of te verveelvoudigen.

Als Tamar Ramishvili “TAMAR-GRAPHICS” dit nodig acht zal de opdrachtgever het te verveelvoudigen en/of openbaar te maken werk voorzien van het symbool © met de naam van Tamar Ramishvili “TAMAR-GRAPHICS”.

INTERIEUR

PRODUCTFOTOGRAFIE

TAMAR-GRAPHICS

FREELANCE

GRAPHIC DESIGNER & PHOTOGRAPHER

 

info@tamar-graphics.com

www.tamar-graphics.com

T: 0032 (0) 484 02 73 11